המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח שכבה של ביסקוויטים בתחתית התבנית (גודל התבנית 25x35).
להקציף 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה עד שהתערובת נעשית קשה.
מוסיפים כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקו (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). להמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.
להוסיף שוב חלב וחבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקו.
להוסיף שוב חלב ולהמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.
למרוח את התערובת (הקצפת) על הביסקוויטים.
להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים על התערובת.
לקחת ½ חבילת מרגרינה ללא מלח.
להוסיף 2 כפות גדושות של קקאו, כוס חלב, 4 כפות סוכר ומעט רום לטעם.
שמים על האש עד שנהיה סמיך.
מורידים מהאש ומורחים על הביסקוויטים. מכניסים למקרר ליממה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0