משטחים שני שלישים מכמות הבצק על בסיס התבנית ועל הדפנות, ומורחים ריבה עד גובה 1 ס"מ בערך (אפשר קצת יותר).
שלב 4
0 דקות
מכינים מהשליש הנותר של הבצק גלילים דקים ומניחים אותם על הריבה בצורת שתי וערב.
שלב 5
30 דקות
אופים כ-30 דקות. פורסים רק לאחר שהעוגה התקררה.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הריבה בריבת תות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
משטחים שני שלישים מכמות הבצק על בסיס התבנית ועל הדפנות, ומורחים ריבה עד גובה 1 ס"מ בערך (אפשר קצת יותר).
שלב 4
מתוך
5
מכינים מהשליש הנותר של הבצק גלילים דקים ומניחים אותם על הריבה בצורת שתי וערב.
שלב 5
מתוך
5
אופים כ-30 דקות. פורסים רק לאחר שהעוגה התקררה.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הריבה בריבת תות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0