המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל החומרים, לקחת חופן מהבצק ולהוסיף לו כף סוכר ו-2 כפות קמח שטוחות. ללוש ולשים בהקפאה בנתיים.
את שאר הבצק לשטח בתבנית משומנת.
לשים את כל החומרים בסיר מלבד הביצים. לבשל על להבה קטנה עד שכל החומרים נמסים.
להוסיף ביצה אחר ביצה, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.
את שכבת השוקולד לצקת על תחתית הבצק.
להוציא את הבצק ששמנו במקפיא ולגרד בפומפיה על השוקולד.
להכניס לתנור לחום בינוני ולאפות כ- 30 דק' או עד שיזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0