המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים ביצים, סוכר וסוכר וניל במעבד מזון ומערבלים שלוש דקות. *ניתן להמיר את הסוכר וניל ב-2 כפות תמצית וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים לסירוגין קמח, שמן ומיץ, ומערבלים בקצרה רק עד שמתקבל בצק אחיד (ונוזלי מאוד).
מעבירים לתבנית עגולה משומנת עם חור.
אופים שעה בחום של 180 מעלות.
מצננים על ידי השחלת התבנית עם העוגה שבתוכה על בקבוק. התבנית תלויה באוויר והעוגה מצטננת במהירות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0