מניחים ביצים, סוכר וסוכר וניל במעבד מזון ומערבלים שלוש דקות.
*ניתן להמיר את הסוכר וניל ב-2 כפות תמצית וניל.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסירוגין קמח, שמן ומיץ, ומערבלים בקצרה רק עד שמתקבל בצק אחיד (ונוזלי מאוד).
שלב 3
0 דקות
מעבירים לתבנית עגולה משומנת עם חור.
שלב 4
0 דקות
אופים שעה בחום של 180 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מצננים על ידי השחלת התבנית עם העוגה שבתוכה על בקבוק. התבנית תלויה באוויר והעוגה מצטננת במהירות.
שלב 1
מתוך
5
מניחים ביצים, סוכר וסוכר וניל במעבד מזון ומערבלים שלוש דקות.
*ניתן להמיר את הסוכר וניל ב-2 כפות תמצית וניל.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים לסירוגין קמח, שמן ומיץ, ומערבלים בקצרה רק עד שמתקבל בצק אחיד (ונוזלי מאוד).
שלב 3
מתוך
5
מעבירים לתבנית עגולה משומנת עם חור.
שלב 4
מתוך
5
אופים שעה בחום של 180 מעלות.
שלב 5
מתוך
5
מצננים על ידי השחלת התבנית עם העוגה שבתוכה על בקבוק. התבנית תלויה באוויר והעוגה מצטננת במהירות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0