המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת המיקסר, שמים את הקמח, שמרים, תמצית וניל, חלב, סוכר, וביצים. לשים דקה במיקסר במהירות נמוכה.
מוסיפים את קוביות החמאה וממשיכים ללוש במהירות בינונית כ-8 דקות. אם צריך ומרגיש שהבצק לא התגבש, אפשר להוסיף מעט חלב קר.
מכסים את הבצק ומניחים להתפחה במקרר ללילה (או מינימום שעתיים עד שהבצק מכפיל את נפחו).
לאחר ההתפחה במקרר, מכינים את המילוי. מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה גדול ומורחים במלית. מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית (אפשר גם לגלגל 2 רולדות קטנות ולגלגל לבורג).
מניחים להתפחה כ-40 דקות עד שעה על השיש.
מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות (חום סטטי) כ-30-35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0