בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה ותוך עירבוב מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וחלמונים.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את קצף הביצים עם הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
שלב 4
60 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית אפיה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-60 דקות.
שלב 5
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר ומצפים את העוגה אחרי שהתקררה(לא חובה למרוח את השמנת המתוקה, העוגה טעימה גם ללא ציפוי).
שלב 1
מתוך
5
מקציפים חלבונים עם סוכר.
שלב 2
מתוך
5
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה ותוך עירבוב מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וחלמונים.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים את קצף הביצים עם הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את הבלילה לתבנית אפיה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-60 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מקציפים את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר ומצפים את העוגה אחרי שהתקררה(לא חובה למרוח את השמנת המתוקה, העוגה טעימה גם ללא ציפוי).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
א
אלמוג
מתכון מעולה, מתומצת ברכיבים לעומת עוגות זהות ובלי סיבה,
בעיה שלא מצוין תבנית, היה לי מזל שהיתה לי תבנית 28 שהתאימה כי העוגה ענקית.
עוגה מעולה אבל צונחת, עדיין בגובה סביר אחרי אבל חבל.
הערות 1