המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית. כדאי להכניס לתנור קערה חסינת חום עם מים, כדי שיווצרו אדים ולחות.
טוחנים את הפתי בר במעבד מזון כדקה, עד שהפירורים הופכים לאבקה. מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה המומסת והסוכר.
מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מכניסים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים מעט.
מקציפים את גבינת השמנת כ-3 דק'. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והאינסטנט פודינג וניל, ומוסיפים לקערה עם גבינת השמנת. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים שמנת חמוצה וסוכר וניל. בהדרגה מוסיפים את הביצים, עד שהן נטמעות היטב ולא מעבר.
מעבירים את הבלילה לתבנית עם תחתית העוגה ואופים 45 דקות. מורידים את חום התנור לטמפרטורה של 50 מעלות ואופים עוד חצי שעה, או עד שהעוגה מעט זהובה.
מצננים בטמפרטורה החדר ומעבירים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0