המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון יחד עם החמאה, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מהדקים את התערובת לתחתית של תבנית מתפרקת, ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
מכניסים לקערה את גבינת השמנת, הביצים, הסוכר, מיץ הלימון וקליפת התפוז, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים את הבלילה לתבנית עם הביסקוויטים, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות. אופים במשך 30 דקות, ואז מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים 30 דקות נוספות.
משאירים בתנור מכובה 30 דקות.
מערבבים היטב את השמנת החמוצה עם הסוכר, ושופכים כציפוי על העוגה. מצננים את העוגה במקרר. כשהציפוי מתקשה מקשטים בפטל ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0