המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר לקצף יציב ומבריק.
בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים לתערובת אחידה.
מעבירים את הקצף לתערובת הגבינה, בתנועות קיפול עד תערובת אחידה.
משמנים בחמאה תבנית מרובעת או עגולה ויוצקים את התערובת.
אופים בתנור מחומם במשך 50 דקות.
מכבים את התנור ומשאירים עוד שעתיים בתנור מכובה וסגור.אפשר לצפות בשמנת ואוכמניות / תותים
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0