המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים בקערה את החלבונים, ומוסיפים בהדרגה רבע כוס סוכר. מניחים בצד.
מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר. מכניסים את הגבינות והשמנת, וממשיכים לערבב.
מוסיפים את הקורנפלור, כף אחרי כף, ולבסוף את אבקת פודינג הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לתוך התערובת חצי מכמות החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול, ושוב חוזרים על הפעולה עם החצי השני.
את כל התערובת שנוצרה מכניסים לתבנית מס' 26, ומכניסים לתנור שחומם היטב לחום 170 מעלות למשך 30 דקות.
לאחר מכן, מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות לעוד 20 דקות, ומכבים.
נותנים לעוגה להצטנן בתנור.
לציפוי: מקציפים את אבקת פודינג הווניל עם כוס חלב וקופסת שמנת מתוקה, ומצפים מלמעלה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הכי טעים!!!
הכי טעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2