לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 150 מעלות, מרפדים תחתית של תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ בנייר אפייה.
להכנת בסיס העוגה - מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת לתערובת אחידה.
משטחים את התערובת ומהדקים.
להכנת המלית - מערבבים את כל החומרים - גבינה, סוכר, פודינג, קורנפלור, חלמונים, ביצים ושמנת חמוצה, יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים על הבסיס.
אופים את העוגה כ-20 דקות.
מורידים את חום התנור ל-120 מעלות.
מניחים בתחתית התנור תבנית עם מעט מים, שיוצרים סביבה לחה, כך העוגה לא תיסדק ותתפוצץ.
אופים שעה עד שהעוגה יציבה בשוליים אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה, סוגרים את התנור ומשאירים בתנור עם דלת פתוחה כחצי שעה.
מפזרים את פירות היער ומאחסנים בקירור עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 6