המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבסיס: מערבבים בקערת ערבוב את הפתי בר, חמאה והסוכר ומשטחים בתבנית העוגה בשכבה אחידה. מקררים.
מכינים את הגנאש: מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולדים. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור.
מכינים את מלית הגבינה: מערבבים את כל מצרכי המלית, מלבד אינסטנט פודינג, עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים בהדרגה את האינסטנט פודינג ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור ל-150 מעלות.
מוציאים מהמקרר את הבסיס ואת הגנאש. מורחים שכבה דקה של גנאש שוקולד על בסיס העוגה. מורחים מעליו את מלית הגבינה ומיישרים.
מחזירים למקרר את יתרת הגנאש.
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
מורידים את הטמפרטורה ל- 125 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות.
מצננים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
דקורציה: מוציאים את העוגה מהמקרר, מחממים את יתרת הגנאש לטמפרטורת החדר ומורחים על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0