המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת העוגה: להקציף 5 חלבונים עד שהקצף הופך לנוקשה.
להוסיף כוס סוכר ולהמשיך להקציף עד הטמעת הסוכר.
לערבב בקערה נפרדת 5 חלמונים, קורנפלור, גבינה לבנה ו- 3/4 חבילת אינסטנט פודינג וניל.
לערבב בעדינות בין 2 הקערות כדי לא לשבור את הקצף.
להעביר לתבנית אפיה בקוטר 24 ס"מ משומנת קלות, שמונחת בתוך תבנית גדולה יותר עם מעט מים (ליצירת לחות לעוגה).
להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ-45 דקות.
הכנת הציפוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף כוס חלב ורבע חבילה אינסטנט פודינג וניל.
למרוח על העוגה לאחר שהתקררה ולהעביר לקירור.
ניתן לקשט בפניני שוקולד, מחית פירות יער וכו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0