המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת העוגה: להקציף 5 חלבונים עד שהקצף הופך לנוקשה.
להוסיף כוס סוכר ולהמשיך להקציף עד הטמעת הסוכר.
לערבב בקערה נפרדת 5 חלמונים, קורנפלור, גבינה לבנה ו- 3/4 חבילת אינסטנט פודינג וניל.
לערבב בעדינות בין 2 הקערות כדי לא לשבור את הקצף.
להעביר לתבנית אפיה בקוטר 24 ס"מ משומנת קלות, שמונחת בתוך תבנית גדולה יותר עם מעט מים (ליצירת לחות לעוגה).
להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ-45 דקות.
הכנת הציפוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף כוס חלב ורבע חבילה אינסטנט פודינג וניל.
למרוח על העוגה לאחר שהתקררה ולהעביר לקירור.
ניתן לקשט בפניני שוקולד, מחית פירות יער וכו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0