שמים בקערה 6 חלמונים, מערבבים טוב, מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבבים. מוסיפים שמן, רום ווניל והולכים לערבל במיקסר, עכשיו אפשר להוסיף את הלימון.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים לתערובת את הקמח, ומערבלים. מוסיפים את הפודינג (אפשר גם רבע כוס קורנפלור במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים את הקערה בצד.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים, ומוסיפים סוכר לסירוגין, מקציפים עד לקבלת קצף יציב וקשה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את הקצף לתערובת הגבינה, ומקפלים בעדינות בתנועות עטיפה.
שלב 6
60 דקות
שמים את התערובת בתבנית עגולה, מכניסים לתנור תבנית עם מים ומעליה רשת עם העוגה, ואופים בערך 60 דקות, לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.
שלב 7
0 דקות
אחרי שעה בודקים את העוגה, אם היא יציבה - מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוך התנור.
שלב 8
0 דקות
ניתן למרוח קרם מעל העוגה, 2 שמנת חמוצה, 3 סוכר וניל, כף קמח ו-3 כפות סוכר, מערבבים הכל ומורחים על העוגה לאחר התקררות קצרה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה.
שלב 2
מתוך
8
שמים בקערה 6 חלמונים, מערבבים טוב, מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבבים. מוסיפים שמן, רום ווניל והולכים לערבל במיקסר, עכשיו אפשר להוסיף את הלימון.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים לתערובת את הקמח, ומערבלים. מוסיפים את הפודינג (אפשר גם רבע כוס קורנפלור במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים את הקערה בצד.
שלב 4
מתוך
8
מקציפים את החלבונים, ומוסיפים סוכר לסירוגין, מקציפים עד לקבלת קצף יציב וקשה.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים את הקצף לתערובת הגבינה, ומקפלים בעדינות בתנועות עטיפה.
שלב 6
מתוך
8
שמים את התערובת בתבנית עגולה, מכניסים לתנור תבנית עם מים ומעליה רשת עם העוגה, ואופים בערך 60 דקות, לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.
שלב 7
מתוך
8
אחרי שעה בודקים את העוגה, אם היא יציבה - מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוך התנור.
שלב 8
מתוך
8
ניתן למרוח קרם מעל העוגה, 2 שמנת חמוצה, 3 סוכר וניל, כף קמח ו-3 כפות סוכר, מערבבים הכל ומורחים על העוגה לאחר התקררות קצרה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0