טורפים בקערה חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד, עד להסמכה. טורפים פנימה את הגבינה.
שלב 2
0 דקות
מקצרים בסכין 1 ס"מ מכל אחד מ-25 הבישקוטים (לקישוט) בחתך ישר ככל האפשר.
שלב 3
0 דקות
מעמידים את הבישקוטים על הצד החתוך, בצפיפות בהיקף התבנית (תשתדלו לחתוך ישר).
שלב 4
5 דקות
טובלים 10 מהבישקוטים (לשכבות העוגה) טבילה קצרה בקפה, ומסדרים בצפיפות בתחתית תבנית 24(בזהירות, לא להפיל את הבישקוטים העומדים לקישוט).
*ניתן להמיר את האספרסו בכוס נס קפה ללא סוכר אוחלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
משטחים מעל הבישקוטים מחצית מכמות הקרם, מגוררים מעל שוקולד מריר, מסדרים על הקרם את 10 הבישקוטים הנותרים, וטובלים טבילה קצרה בקפה/אספרסו.
שלב 6
0 דקות
מכסים במחצית הנותרת של הקרם.
שלב 7
0 דקות
מעבירים למקרר לארבע שעות ,לפחות, להתייצבות.
שלב 8
0 דקות
מגוררים את השוקולד הנותר מעל העוגה, מסדרים חצאי תותים בהיקף העוגה.
שלב 9
0 דקות
מסירים את מסגרת התבנית הקפיצית, קושרים בסרט ומביאים אותה בשלמותה לשולחן.
שלב 1
מתוך
9
טורפים בקערה חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד, עד להסמכה. טורפים פנימה את הגבינה.
שלב 2
מתוך
9
מקצרים בסכין 1 ס"מ מכל אחד מ-25 הבישקוטים (לקישוט) בחתך ישר ככל האפשר.
שלב 3
מתוך
9
מעמידים את הבישקוטים על הצד החתוך, בצפיפות בהיקף התבנית (תשתדלו לחתוך ישר).
שלב 4
מתוך
9
טובלים 10 מהבישקוטים (לשכבות העוגה) טבילה קצרה בקפה, ומסדרים בצפיפות בתחתית תבנית 24(בזהירות, לא להפיל את הבישקוטים העומדים לקישוט).
*ניתן להמיר את האספרסו בכוס נס קפה ללא סוכר אוחלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
9
משטחים מעל הבישקוטים מחצית מכמות הקרם, מגוררים מעל שוקולד מריר, מסדרים על הקרם את 10 הבישקוטים הנותרים, וטובלים טבילה קצרה בקפה/אספרסו.
שלב 6
מתוך
9
מכסים במחצית הנותרת של הקרם.
שלב 7
מתוך
9
מעבירים למקרר לארבע שעות ,לפחות, להתייצבות.
שלב 8
מתוך
9
מגוררים את השוקולד הנותר מעל העוגה, מסדרים חצאי תותים בהיקף העוגה.
שלב 9
מתוך
9
מסירים את מסגרת התבנית הקפיצית, קושרים בסרט ומביאים אותה בשלמותה לשולחן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0