המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים בקערה חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד, עד להסמכה. טורפים פנימה את הגבינה.
מקצרים בסכין 1 ס"מ מכל אחד מ-25 הבישקוטים (לקישוט) בחתך ישר ככל האפשר.
מעמידים את הבישקוטים על הצד החתוך, בצפיפות בהיקף התבנית (תשתדלו לחתוך ישר).
טובלים 10 מהבישקוטים (לשכבות העוגה) טבילה קצרה בקפה, ומסדרים בצפיפות בתחתית תבנית 24(בזהירות, לא להפיל את הבישקוטים העומדים לקישוט). *ניתן להמיר את האספרסו בכוס נס קפה ללא סוכר אוחלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
משטחים מעל הבישקוטים מחצית מכמות הקרם, מגוררים מעל שוקולד מריר, מסדרים על הקרם את 10 הבישקוטים הנותרים, וטובלים טבילה קצרה בקפה/אספרסו.
מכסים במחצית הנותרת של הקרם.
מעבירים למקרר לארבע שעות ,לפחות, להתייצבות.
מגוררים את השוקולד הנותר מעל העוגה, מסדרים חצאי תותים בהיקף העוגה.
מסירים את מסגרת התבנית הקפיצית, קושרים בסרט ומביאים אותה בשלמותה לשולחן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0