המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
המתכון מתאים להכנה בתבנית בומב בקוטר 22 ס"מ או קערה בקוטר 22 ס"מ.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אבקת סוכר, פודינג וניל ותמצית/מחית וניל לקצפת יציבה. מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עד לקרם אחיד ויציב.
מקפלים לתוך התערובת בעזרת מרית את שברי הפתיבר וריבת החלב, עד לקבלת טקסטורה צ'אנקית.
משטחים את התערובת בתבנית הבומב. מיישרים את פני הקרם ומניחים ניילון נצמד.
מעבירים למקפיא להתייצבות ל-8 שעות לפחות.
משאירים בתבנית עד למועד ההגשה. סמוך למועד ההגשה נעזרים בצלחת והופכים.
לפני ההגשה טובלים את הפופקורן המתוק בריבת חלב ומצמידים סביב כל העוגה.
מקשטים בשקדים מקורמלים ובאבקת זהב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0