המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב בתחתית תבנית פיירקס גדולה.
מערבבים שמנת חמוצה עם סוכר וגבינת סקי.
טורפים בעזרת מטרפה 2 מיכלים שמנת מתוקה. מערבבים את השמנת המתוקה יחד עם תערובת הסקי.
מוציאים חצי מהכמות ומוסיפים לה אינסטנט פודינג ריבת חלב, מקפלים לקרם אחיד שישמש כשכבה עליונה.
מורחים חצי מהתערובת הגבינות על הביסקוויטים ומסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
מורחים את קרם ריבת החלב כשכבה אחרונה ומיישרים.
מקררים לילה לפחות לספיגת הטעמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0