בקערה נפרדת טורפים את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר עד שהסוכר נמס ומתקבל מרקם חלק.
שלב 4
0 דקות
מקפלים בעדינות את הקצפת עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
0 דקות
מסדרים כוסות שקופות ויפות, אפשר גם בכוסות שוט.
שלב 6
5 דקות
מניחים כף מהגבינה בכל כוס, מניחים עוגיית חמאה ופטל (ללא נוזלים) או כל תוספת אחרת שאוהבים (1 צנצנת קרם לוטוס או 1 חבילה רוטב פסיפלורה או צנצנת נוטלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 7
0 דקות
חוזרים על הפעולות בסדר זה ומסיימים עם פטל.
שלב 1
מתוך
7
שמים את הפטל והסוכר בקערה ומניחים לעשר דקות.
שלב 2
מתוך
7
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
שלב 3
מתוך
7
בקערה נפרדת טורפים את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר עד שהסוכר נמס ומתקבל מרקם חלק.
שלב 4
מתוך
7
מקפלים בעדינות את הקצפת עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
מתוך
7
מסדרים כוסות שקופות ויפות, אפשר גם בכוסות שוט.
שלב 6
מתוך
7
מניחים כף מהגבינה בכל כוס, מניחים עוגיית חמאה ופטל (ללא נוזלים) או כל תוספת אחרת שאוהבים (1 צנצנת קרם לוטוס או 1 חבילה רוטב פסיפלורה או צנצנת נוטלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 7
מתוך
7
חוזרים על הפעולות בסדר זה ומסיימים עם פטל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0