המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הפטל והסוכר בקערה ומניחים לעשר דקות.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
בקערה נפרדת טורפים את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר עד שהסוכר נמס ומתקבל מרקם חלק.
מקפלים בעדינות את הקצפת עד לקבלת תערובת חלקה.
מסדרים כוסות שקופות ויפות, אפשר גם בכוסות שוט.
מניחים כף מהגבינה בכל כוס, מניחים עוגיית חמאה ופטל (ללא נוזלים) או כל תוספת אחרת שאוהבים (1 צנצנת קרם לוטוס או 1 חבילה רוטב פסיפלורה או צנצנת נוטלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
חוזרים על הפעולות בסדר זה ומסיימים עם פטל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0