המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים יחד עם הסוכר, בקערה נפרדת טורפים חלמונים, מוסיפים את השמן בהדרגה ומוסיפים לקצף החלבונים.
מוסיפים את הקמח ומקפלים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת, ואופים בחום בינוני 175 מעלות 15-20 דקות.
שמים בקערה שמנת, חלב, פודינג, סוכר וסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קרם חלק.
מערבבים את הגבינה ומוסיפים לקרם.
מבליעים את הג'לטין במים החמים עד שימס כליל, מוסיפים לקרם הגבינה ומוודאים שיתאחדו היטב.
לשים בצד מעט מהקרם לקישוט, והשאר לשטח על העוגה האפויה ולהכניס למקרר כשעה.
שמים בקערה את האוכמניות, ממיסים את הג'לטין, מוסיפים לאוכמניות ומערבבים היטב. *ניתן להמיר את האוכמנויות ב-350 גרם קונפיטורת אוכמניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מקשטים את העוגה עם הקרם באמצעות מזלף, ויוצקים את האוכמניות במרכז העוגה, משטחים יפה מסביב.
שומרים את העוגה במקרר לפחות יום לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0