המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה את השמן. מוסיפים לקערת הקצף.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועת קיפול, עד קבלת עיסה אחידה.
מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת ואופים כרבע שעה ב-175 מעלות.
מניחים בקערה את השמנת, חלב, פודינג, סוכר וסוכר וניל, ומקציפים עד קבלת קרם חלק.
מערבבים את הגבינה ומוסיפים לקרם.
מבליעים את הג'לטין במים החמים, עד שימס כליל, מוסיפים לקרם הגבינה ומוודאים שהתאחדו היטב.
מניחים בצד מעט מהקרם לקישוט ואת השאר משטחים על העוגה האפויה.
מכניסים למקרר לשעה.
מניחים בקערה את האוכמניות, ממיסים את הג'לטין ומוסיפים לאוכמניות. מערבבים היטב.
מקשטים את העוגה עם הקרם מסביב עם מזלף ויוצקים את האוכמניות במרכז העוגה. משטחים יפה מסביב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0