מכינים בצק: מערבבים מרגרינה, סוכר, מיץ תפוזים (ניתן להשתמש בחלמון במקום מיץ התפוזים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וכוס קמח. לשים עד קבלת בצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
משמנים תבנית עגולה, מרפדים אותה בבצק בתחתיתה ובדפנותיה.
שלב 3
0 דקות
מפרידים את הביצים: החלבונים ישמשו לקצף והחלמונים-למלית
שלב 4
0 דקות
מערבלים את הגבינה עם 1/2 כוס סוכר, המיץ, הקמח, החלב, תמצית הוניל ו-2 החלמונים.
שלב 5
35 דקות
מניחים את העיסה על הבצק, ואופים כ-35 דקות בחום בינוני.
שלב 6
0 דקות
בקערה אחרת מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר ומניחים על הגבינה. ממשיכים לאפות עוד כמה דקות בחום נמוך, עד שהקצף מקבל גוון זהוב בהיר.
שלב 1
מתוך
6
מכינים בצק: מערבבים מרגרינה, סוכר, מיץ תפוזים (ניתן להשתמש בחלמון במקום מיץ התפוזים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וכוס קמח. לשים עד קבלת בצק אחיד.
שלב 2
מתוך
6
משמנים תבנית עגולה, מרפדים אותה בבצק בתחתיתה ובדפנותיה.
שלב 3
מתוך
6
מפרידים את הביצים: החלבונים ישמשו לקצף והחלמונים-למלית
שלב 4
מתוך
6
מערבלים את הגבינה עם 1/2 כוס סוכר, המיץ, הקמח, החלב, תמצית הוניל ו-2 החלמונים.
שלב 5
מתוך
6
מניחים את העיסה על הבצק, ואופים כ-35 דקות בחום בינוני.
שלב 6
מתוך
6
בקערה אחרת מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר ומניחים על הגבינה. ממשיכים לאפות עוד כמה דקות בחום נמוך, עד שהקצף מקבל גוון זהוב בהיר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0