המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מעבירים לקערה את הגבינה, החלמונים, הקמח, הפודינג, חצי כוס סוכר ושמנת ומערבבים.
מקפיצים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת הגבינה.
יוצקים לתבנית עגולה וקפיצית בקוטר 24 ואופים 50-60 דקות, עד שהעוגה מזהיבה, או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
מעבירים סכין בין דופן התבנית לעוגה, מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתוכו כשדלת התנור פתוחה.
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מצפים את העוגה ומעטרים בתותים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0