בעזרת מעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים.
שלב 2
0 דקות
בקערת המיקסר שמים חמאה מומסת, קקאו וסוכר חום כהה על מהירות בינונית, עד שנוצרת תערובת פירורית.
שלב 3
0 דקות
את פירורי הביסקוויטים הלחים מהדקים לתחתית התבנית המשומנת.
שלב 4
0 דקות
אופים את תחתית העוגה בתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר לטמפ' החדר.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות.
שלב 6
0 דקות
בקערה גדולה שמים גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, וניל ומלח, וטורפים עד קבלת מרקם אחיד.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים לקערה את הביצים, אחת-אחת, תוך כדי שטורפים את הבלילה בין הוספת הביצים.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים לבלילה את הקמח, וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 9
0 דקות
יוצקים את תערובת הגבינה על הקלתית האפויה, ומחזירים את התבנית לתנור לאפייה נוספת במשך כ- 60 דקות . העוגה מוכנה כאשר היא תופחת, מזהיבה ומעט רוטטת בחלק המרכזי שלה.
שלב 10
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור, ומצננים אותה לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מעבירים את העוגה לצינון במקרר במשך 5 שעות לפחות.
שלב 11
0 דקות
מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה ומורידים מן האש. מוסיפים את השוקולד המריר, ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. את גנאש השוקולד יוצקים על גבי העוגה ומיישרים בעדינות. מאפשרים לו לזלוג מעט לדפנות.
שלב 12
0 דקות
מחזירים את העוגה למקרר, ומצננים.
שלב 1
מתוך
12
בעזרת מעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים.
שלב 2
מתוך
12
בקערת המיקסר שמים חמאה מומסת, קקאו וסוכר חום כהה על מהירות בינונית, עד שנוצרת תערובת פירורית.
שלב 3
מתוך
12
את פירורי הביסקוויטים הלחים מהדקים לתחתית התבנית המשומנת.
שלב 4
מתוך
12
אופים את תחתית העוגה בתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר לטמפ' החדר.
שלב 5
מתוך
12
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות.
שלב 6
מתוך
12
בקערה גדולה שמים גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, וניל ומלח, וטורפים עד קבלת מרקם אחיד.
שלב 7
מתוך
12
מוסיפים לקערה את הביצים, אחת-אחת, תוך כדי שטורפים את הבלילה בין הוספת הביצים.
שלב 8
מתוך
12
מוסיפים לבלילה את הקמח, וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 9
מתוך
12
יוצקים את תערובת הגבינה על הקלתית האפויה, ומחזירים את התבנית לתנור לאפייה נוספת במשך כ- 60 דקות . העוגה מוכנה כאשר היא תופחת, מזהיבה ומעט רוטטת בחלק המרכזי שלה.
שלב 10
מתוך
12
מוציאים את העוגה מהתנור, ומצננים אותה לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מעבירים את העוגה לצינון במקרר במשך 5 שעות לפחות.
שלב 11
מתוך
12
מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה ומורידים מן האש. מוסיפים את השוקולד המריר, ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. את גנאש השוקולד יוצקים על גבי העוגה ומיישרים בעדינות. מאפשרים לו לזלוג מעט לדפנות.
שלב 12
מתוך
12
מחזירים את העוגה למקרר, ומצננים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0