מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש 35 ס"מ או תבנית עגולה 24 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו (לא מוסיפים אחת עד שהקודמת נטמעה בתערובת).
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט האגסים.
שלב 4
0 דקות
חותכים אגס אחד לקוביות קטנות, מוסיפים לתערובת ומערבבים ידנית בעזרת כף. שוטחים את התערובת על גבי התבנית.
שלב 5
0 דקות
את האגס השני פורסים לרצועות ארוכות, מסדרים על גבי העוגה, מפזרים בנדיבות סוכר חום עד לכיסוי מלא. אופים כ-45 דקות לערך עד שהעוגה שחומה וריחנית וקיסם המוחדר פנימה יוצא נקי.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש 35 ס"מ או תבנית עגולה 24 ס"מ.
שלב 2
מתוך
5
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו (לא מוסיפים אחת עד שהקודמת נטמעה בתערובת).
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט האגסים.
שלב 4
מתוך
5
חותכים אגס אחד לקוביות קטנות, מוסיפים לתערובת ומערבבים ידנית בעזרת כף. שוטחים את התערובת על גבי התבנית.
שלב 5
מתוך
5
את האגס השני פורסים לרצועות ארוכות, מסדרים על גבי העוגה, מפזרים בנדיבות סוכר חום עד לכיסוי מלא. אופים כ-45 דקות לערך עד שהעוגה שחומה וריחנית וקיסם המוחדר פנימה יוצא נקי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0