המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח על הבסיס חצי מכמות חתיכות האננס.
לערבב את מיץ האננס (1 כוס) עם הג\'לטין.
לערבב את הגבינה עם הסוכר
להוסיף את מיץ האננס והג\'לטין ולערבב עם הגבינה
להקציף את השמנת המתוקה ולערבב הכל ביחד.
לשפוך את התערובת על הבסיס ומעל שוב את חתיכות האננס הנותרות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0