המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להניח על הבסיס חצי מכמות חתיכות האננס.
לערבב את מיץ האננס (1 כוס) עם הג\'לטין.
לערבב את הגבינה עם הסוכר
להוסיף את מיץ האננס והג\'לטין ולערבב עם הגבינה
להקציף את השמנת המתוקה ולערבב הכל ביחד.
לשפוך את התערובת על הבסיס ומעל שוב את חתיכות האננס הנותרות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0