המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הפתי בר במעבד מזון. מוסיפים שני חלבונים ומערבבים. מעבירים לתבנית (עגולה בקוטר 24-26 ס"מ או מרובעת).
קולפים דלעת וקוצצים גס. מבשלים עד לריכוך. מסננים היטב, מצננים ונפטרים מכמה שיותר נוזלים. מועכים במזלג או מרסקים במעבד מזון. מודדים כוס אחת ושמים במעבד מזון.
מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהשמנת החמוצה (שימו לב: נשארו לנו שני חלמונים שלא נכנסו לבצק, ועוד ביצה שלמה אחת). מעבדים למחית חלקה.
יוצקים על תחתית הביסקוויטים ואופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות, עד שמתייצב.
משקשקים את השמנות כדי שתהיינה רכות ונוחות למריחה. יוצקים על פני העוגה החמה ומורחים בעדינות. מחזירים לתנור ואופים עוד 20 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר ואז מעבירים למקרר לארבע שעות לפחות (ועדיף ללילה שלם).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0