המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: מעבדים את הקמח, חמאה, חלמון ואבקת סוכר, עד לקבלת בצק.
מצננים במקרר 30 דקות.
משמנים תבנית בגדול 24 ס"מ, ועוד תבנית קטנה יותר.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים: 3/4 מהבצק משטחים בתבנית 24 ס"מ, ו-1/4 מהבצק מטחים בתבנית הקטנה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 15 דקות, או עד שהבצקים מזהיבים.
מצננים.
הכנת המלית: שמים בקערית ג'לטין ו-4 כפות חלב. מערבבים.
ממתינים במשך 10 דקות.
מכניסים את תערובת הג'לטין למיקרוגל למשך חצי דקה.
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת קרם.
מערבבים בקערה גבינה, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל.
מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת הגבינה.
מקפלים את תערובת הגבינה לקרם הווניל.
מורחים את מלית הגבינה על הבצק שבתבנית הגדולה.
מפוררים מעל את הבצק האפוי הנותר.
מקררים במשך יממה לפני שאוכלים. בתיאבון! *מתאים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0