המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים לקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פרורים בלבד (לא ללוש בידיים).
לשטח על תבנית 26 מתפרקת ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.
ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (או בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד נמס (אם משתמשים במיקרוגל לבדוק לאחר דקה כי השוקולד הלבן נשרף מהר).
מעבירים לקערה גבינה לבנה, שמנת חמוצה , תמצית וניל , מערבבים מעט ומוסיפים את השוקולד המומס לערבב מעט ( נוצרים גושים קטנים והמרקם לא חלק זה בסדר).
בקערת המיקסר שמים את הביצים השלמות ומקציפים מעט, מוסיפים את הסוכר, ומקציפים עוד כדקה.
מוסיפים את תערובת הגבינות לביצים ומערבבים במהירות נמוכה , מוסיפים 2 כפות קורנפלור ו-2 כפות איסטנט פודינג וניל לערבב במהירות בינונית עד שהתערובת מתאחדת.
יוצקים את המילוי על הבסיס שהכנו.
מעבירים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, בתחתית התנור לשים תבנית עם מים (על מנת ליצור אדים בעת האפייה ) לאפות כ-30 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש (הזמן משתנה מתנור לתנור).
להוציא ולהניח בצד לקרור.
שמים את כל חומרי הציפוי בקערית למיקרוגל מחממים היטב מוצאים ומערבבים (אם המרקם אינו חלק לאחר שערבבנו היטב יש להוסיף עוד מעט חלב עד לקבלת קרם חלק.
יוצקים מיד (זה מתקשה מהר ) על העוגה ולפזר את הציפוי (לא עם כף) להזיז את התבנית בזהירות מצד לצד עד שכל העוגה מצופה.
מצננים מעט, מכסים בזהירות להכניס למקרר ל-8 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0