המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד קבלת קצף יציב ומבריק.
מערבבים בקערה נפרדת את הגבינה, השלי, הפודינג והקורנפלור לתערובת חלקה ואחידה.
להוסיף כ-1/3 מכמות תערובת הגבינה לקצף החלבונים ומקפלים לתערובת אחידה, מוסיפים את שאר תערובת ומקפלים בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת,
אופים בתנור שומם מראש לחום בינוני כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0