מערבבים את פירורי הביסקוויטים והחמאה לתערובת פירורים דביקה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הגבינה, סוכר וגרירת לימון לתערובת חלקה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את הג'לטין עם אבקת הסוכר וממיסים לפי הוראות היצרן. מצננים כ-5 דק' (אם יש גושים בתמיסת הג'לטין, רצוי לסנן את הג'לטין דרך מסננת רשת דקה, לפני שמוסיפים את הג'לטין לגבינה).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה, ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מקציפים את השמנת עם הסוכר, ובתנועות קיפול מבליעים את הקצפת בעדינות בתערובת הגבינה.
שלב 6
0 דקות
מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, בשני שליש מכמות פירורי הביסקוויט ומהדקים היטב-היטב. יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס הפירורים.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים ליתרת הפירורים אגוזים קצוצים, מערבבים היטב ומפזרים על הגבינה.
שלב 8
0 דקות
מכסים ומשהים במקרר 4-5 שעות, או שעה במקפיא, ומגישים קר.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים את פירורי הביסקוויטים והחמאה לתערובת פירורים דביקה.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים את הגבינה, סוכר וגרירת לימון לתערובת חלקה.
שלב 3
מתוך
8
מערבבים את הג'לטין עם אבקת הסוכר וממיסים לפי הוראות היצרן. מצננים כ-5 דק' (אם יש גושים בתמיסת הג'לטין, רצוי לסנן את הג'לטין דרך מסננת רשת דקה, לפני שמוסיפים את הג'לטין לגבינה).
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה, ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
8
מקציפים את השמנת עם הסוכר, ובתנועות קיפול מבליעים את הקצפת בעדינות בתערובת הגבינה.
שלב 6
מתוך
8
מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, בשני שליש מכמות פירורי הביסקוויט ומהדקים היטב-היטב. יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס הפירורים.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים ליתרת הפירורים אגוזים קצוצים, מערבבים היטב ומפזרים על הגבינה.
שלב 8
מתוך
8
מכסים ומשהים במקרר 4-5 שעות, או שעה במקפיא, ומגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0