המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את פירורי הביסקוויטים והחמאה לתערובת פירורים דביקה.
מערבבים את הגבינה, סוכר וגרירת לימון לתערובת חלקה.
מערבבים את הג'לטין עם אבקת הסוכר וממיסים לפי הוראות היצרן. מצננים כ-5 דק' (אם יש גושים בתמיסת הג'לטין, רצוי לסנן את הג'לטין דרך מסננת רשת דקה, לפני שמוסיפים את הג'לטין לגבינה).
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה, ומערבבים היטב.
מקציפים את השמנת עם הסוכר, ובתנועות קיפול מבליעים את הקצפת בעדינות בתערובת הגבינה.
מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, בשני שליש מכמות פירורי הביסקוויט ומהדקים היטב-היטב. יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס הפירורים.
מוסיפים ליתרת הפירורים אגוזים קצוצים, מערבבים היטב ומפזרים על הגבינה.
מכסים ומשהים במקרר 4-5 שעות, או שעה במקפיא, ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0