מערבבים בחמאה המומסת, שוטחים על תחתית תבנית קפיצית (26 ס"מ) משומנת, מהדקים היטב ואופים בתנור מחומם בחום בינוני כ- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות. מצננים.
שלב 3
5 דקות
מקציפים את הגבינה עם הסוכר, פודינג הווניל והלימון ויוצקים בזרם דק, תוך הקצפה, את הג'לטין המומס לתוכה.
שלב 4
0 דקות
מערבבים באיטיות עם הקצפת המוקצפת.
שלב 5
0 דקות
יוצקים על הפירורים (לאחר צינון) בשכבה אחידה.
שלב 6
5 דקות
משקעים את חצאי המשמש (ניתן להמיר את המשמש בשימורי אפרסקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתערובת הגבינה. שמים במקרר למספר שעות.
שלב 7
10 דקות
מכינים את הג'לי לפי ההוראות בגב האריזה, מצננים מעט ויוצקים מעל הגבינה.
שלב 8
0 דקות
מחזירים למקרר ליממה.
שלב 9
0 דקות
לפני ההגשה בוזקים את השקדים מעל.
שלב 1
מתוך
9
מרסקים את הפתיבר לפירורים.
שלב 2
מתוך
9
מערבבים בחמאה המומסת, שוטחים על תחתית תבנית קפיצית (26 ס"מ) משומנת, מהדקים היטב ואופים בתנור מחומם בחום בינוני כ- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות. מצננים.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים את הגבינה עם הסוכר, פודינג הווניל והלימון ויוצקים בזרם דק, תוך הקצפה, את הג'לטין המומס לתוכה.
שלב 4
מתוך
9
מערבבים באיטיות עם הקצפת המוקצפת.
שלב 5
מתוך
9
יוצקים על הפירורים (לאחר צינון) בשכבה אחידה.
שלב 6
מתוך
9
משקעים את חצאי המשמש (ניתן להמיר את המשמש בשימורי אפרסקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתערובת הגבינה. שמים במקרר למספר שעות.
שלב 7
מתוך
9
מכינים את הג'לי לפי ההוראות בגב האריזה, מצננים מעט ויוצקים מעל הגבינה.
שלב 8
מתוך
9
מחזירים למקרר ליממה.
שלב 9
מתוך
9
לפני ההגשה בוזקים את השקדים מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0