המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הפתיבר לפירורים.
מערבבים בחמאה המומסת, שוטחים על תחתית תבנית קפיצית (26 ס"מ) משומנת, מהדקים היטב ואופים בתנור מחומם בחום בינוני כ- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות. מצננים.
מקציפים את הגבינה עם הסוכר, פודינג הווניל והלימון ויוצקים בזרם דק, תוך הקצפה, את הג'לטין המומס לתוכה.
מערבבים באיטיות עם הקצפת המוקצפת.
יוצקים על הפירורים (לאחר צינון) בשכבה אחידה.
משקעים את חצאי המשמש (ניתן להמיר את המשמש בשימורי אפרסקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתערובת הגבינה. שמים במקרר למספר שעות.
מכינים את הג'לי לפי ההוראות בגב האריזה, מצננים מעט ויוצקים מעל הגבינה.
מחזירים למקרר ליממה.
לפני ההגשה בוזקים את השקדים מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0