ממיסים את הג'לטין במים פושרים, עד מסה מוחלטת של האבקה, ללא גושים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את כל הרכיבים, עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 5
0 דקות
יוצקים לתבנית עגולה (26-24 ס"מ) ומניחים במקרר למשך שעה עד שעתים, עד שהעיסה נעשת צמיגית וקופצנית כמו ג'לי.
שלב 6
5 דקות
מכסים בריבה את החלק העליון של העוגה בצורה שווה. וזהו בתאבון.
ניתן להמיר את הסוכר בתחליף סוכר לפי הטעם (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
6
מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים את הקצפת עם הגבינה והסוכר.
שלב 3
מתוך
6
ממיסים את הג'לטין במים פושרים, עד מסה מוחלטת של האבקה, ללא גושים.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים את כל הרכיבים, עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים לתבנית עגולה (26-24 ס"מ) ומניחים במקרר למשך שעה עד שעתים, עד שהעיסה נעשת צמיגית וקופצנית כמו ג'לי.
שלב 6
מתוך
6
מכסים בריבה את החלק העליון של העוגה בצורה שווה. וזהו בתאבון.
ניתן להמיר את הסוכר בתחליף סוכר לפי הטעם (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0