המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בנוני של 180 מעלות.
להכנת הבסיס מרסקים את הפתיבר טוב ומוסיפים חמאה שהיא רכה. מערבבים ומהדקים את התערובת לתחתית תבנית עגולה, קפיצית, בקוטר 26 ס"מ, ושומרים במקרר.
בקערה מערבבים את כל המרכבים של המלית. ויוצקים על הבסיס שבתבנית.
אופים כ 60 דקות עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.
בודקים עם קיסם.
שהעוגה מתקררת מסדרים מעליה את התות שדה פרוסים. ויוצקים מעל גל´טין שהוכן לפי הוראות. ההכנה. (שקית גליטין ו2 כוסות מים רותחים לערבב טוב).
מצננים ושמים במקרר כשעה במקרר או יותר שעות.
המקרר עושה כבר את העובדה הטעימה מאוד. *ניתן להמיר את החלב במים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אפשר בבקשה מתכון לפי תבנית ולא לפי כמות החתיכות ככה זה יהיה יותר ברור
היי דינה, תודה על תשומת הלב. המתכון מתאים לתבנית עגולה, קפיצית, בגודל 26 ס"מ. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1