המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החמאה עם הסוכר למשך שתי דקות עד שהתערובת נהיית אוורירית ובהירה.
מוספים את הביצה ומקציפים, התערובת תתפרק ותחזור לעצמה.
מוספים את הקמח עם המלח והסודה לשתייה עד שכמעט הקמח נבלע. מוספים את שני סוגי השוקולד ומעבדים קלות עד איחוד התערובות.
מחלקים את הבצק לשני חלקים. משטחים חלק אחד על התבנית לשכבה אחידה (את החלק השני שומרים במקרר עד שלב העוגיות).
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך 10 דקות עד שמזהיב.
מוציאים ומניחים טיפה להתקרר.
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית לתערובת אחידה ויוצקים על הבצק האפוי והמצונן.
עוברים לחצי השני של הבצק: קורצים חתיכות ומגלגלים לכדורים קטנים, מועכים אותם ומניחים מעל תערובת הגבינה בעדינות עד שגומרים את כל התערובות של העוגיות.
מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות עד שהעוגה רועדת ממש מעט במרכז.
מוצאים את העוגה מהתנור ומניחים להתקרר במשך חצי שעה בחוץ
מכסים ומכניסים את העוגה למקרר לעוד כמה שעות. מגישים בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0