המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הפתי בר וממסים חמאה. מערבבים יחד עד שכל הפתי בר עטוף בחמאה.
מהדקים את התערובת ויוצרים בצק בתחתית תבנית מרובעת.
ממיסים את השוקולד: שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ומכניסים להמסה במיקרוגל למשך דקה בכמה פעימות, עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם חלק. מערבבים עם כפית בין פעימה לפעימה.
מכינים קרם שוקולד וגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצף חזק ויציב.
מוסיפים בזהירות את הגבינה הלבנה ומערבבים בזהירות בתנועת קיפול עד קבלת תערובת אחידה. מוספים בזהירות את השוקולד הלבן ומערבבים.
יוצקים את הקרם על בצק הפתי בר ומשטחים.
מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0