המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון. מפעילים את המעבד עד שנוצרים פירורים גדולים. מוציאים מהמעבד ויוצרים בעדינות בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות 120 דקות לפני השימוש.
מחממים את התנור לחום נמוך-בינוני של 160 מעלות. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומניחים בצד.
על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעיגול גדול בעובי 0.3 מ"מ התואם את גודל התבנית (כולל שוליים). מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
מעבירים את הגבינת שמנת והשמנת החמוצה למיקסר. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים סוכר, ביצים ופודינג וניל. מערבלים מעט.
מכניסים לתחתית התנור תבנית קטנה עם שתי כוסות מים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מעל הבצק, ממלאים את התבנית כמעט עד לקו הבצק.
אופים בחום של 160 מעלות, כ-30 דקות.
מורידים את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים כ-25 דקות נוספות.
מצננים בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
מעבירים למקרר ל-30 דקות.
לציפוי: יוצקים לקערה את השמנת והחלב. מוסיפים את תוכן שקית הפודינג והקפה. מקציפים כ-3 דקות במיקסר.
מעבירים לצינון למקרר ל-10 דקות נוספות לפני ההרכבה.
להרכבה: מצפים את פני העוגה בקרם פודינג יציב. מישרים בעזרת מרית כך שפני העוגה יהיו אחידים. מפזרים מעל שוקולד חלב מגורר ומגישים.
העוגה נשמרת מכוסה במקרר ל-3 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0