ממיסים את החמאה במיקרוגל. מכניסים למעבד מזון חבילת עוגיות לוטוס וחמאה מומסת, ומרסקים את העוגיות.
שלב 3
0 דקות
מרפדים את התבנית בנייר אפייה משומן ומהדקים את העוגיות המרוסקות לתבנית. אופים את התחתית כ-10-15 דקות.
שלב 4
0 דקות
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל, סוכר, תמצית וניל ואינסטנט פודינג, עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה. מקפלים את תערובת הגבינות פנימה, עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה. מרסקים 12 עוגיות לתוך תערובת הגבינה ומערבבים עד לפיזור אחיד.
שלב 5
0 דקות
מורחים מחצית מתערובת הגבינה על תחתית העוגיות ומיישרים את הקרם. מסדרים מספר עוגיות לוטוס על תערובת הגבינה. מורחים את יתר התערובות על שכבת העוגיות ומיישרים את הקרם.
שלב 6
0 דקות
מכניסים את העוגה לקירור ל-24 שעות לפחות. מומלץ להעביר להקפאה כשעה לפני ההגשה.
שלב 7
0 דקות
בסמוך להגשה ניתן לקשט עם עוגיות הלוטוס שנשארו, אבל בדיעבד אני חושבת שכדאי לא לקשט, וכך לא יהיה רמז לעוגיות הלוטוס שנמצאות בעוגה בשלוש וריאציות (מזכירה לכם - כפירורים עם חמאה בתור תחתית, מעורבבים עם הקרם ומונחות בין שתי שכבות הקרם).
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
ממיסים את החמאה במיקרוגל. מכניסים למעבד מזון חבילת עוגיות לוטוס וחמאה מומסת, ומרסקים את העוגיות.
שלב 3
מתוך
7
מרפדים את התבנית בנייר אפייה משומן ומהדקים את העוגיות המרוסקות לתבנית. אופים את התחתית כ-10-15 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל, סוכר, תמצית וניל ואינסטנט פודינג, עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה. מקפלים את תערובת הגבינות פנימה, עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה. מרסקים 12 עוגיות לתוך תערובת הגבינה ומערבבים עד לפיזור אחיד.
שלב 5
מתוך
7
מורחים מחצית מתערובת הגבינה על תחתית העוגיות ומיישרים את הקרם. מסדרים מספר עוגיות לוטוס על תערובת הגבינה. מורחים את יתר התערובות על שכבת העוגיות ומיישרים את הקרם.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים את העוגה לקירור ל-24 שעות לפחות. מומלץ להעביר להקפאה כשעה לפני ההגשה.
שלב 7
מתוך
7
בסמוך להגשה ניתן לקשט עם עוגיות הלוטוס שנשארו, אבל בדיעבד אני חושבת שכדאי לא לקשט, וכך לא יהיה רמז לעוגיות הלוטוס שנמצאות בעוגה בשלוש וריאציות (מזכירה לכם - כפירורים עם חמאה בתור תחתית, מעורבבים עם הקרם ומונחות בין שתי שכבות הקרם).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0