לבסיס העוגה, להמיס את החמאה ולערבב עם העוגיות הטחונות, להדק לתחתית תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
*ניתן להמיר את עוגיות הלוטוס בפתיבר קלאסי או שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
לשכבה השנייה, לחמם את הממרח במיקרוגל או בבן מארי, עד שהממרח הופך לנוזלי, לצקת על הבסיס.
שלב 3
0 דקות
לשכבה השלישית, להקציף במיקסר 3/4 מכמות השמנת, להוסיף את החלב בהדרגה ולהמשיך להקציף.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את הסוכר ולהקציף עד שמקבלים מרקם אחיד. לצקת על ממרח הלוטוס ולהעביר לקירור.
שלב 5
0 דקות
לחמם את השמנת שנותרה, לצקת על קוביות השוקולד המריר, להמתין כמה דקות ולערבב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
שלב 6
0 דקות
לצקת את הציפוי על העוגה המצוננת, להחזיר לקירור של כמה שעות.
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה לקשט בפסי ריבת חלב או באגוזים קצוצים, לפי הטעם.
שלב 1
מתוך
7
לבסיס העוגה, להמיס את החמאה ולערבב עם העוגיות הטחונות, להדק לתחתית תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
*ניתן להמיר את עוגיות הלוטוס בפתיבר קלאסי או שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
7
לשכבה השנייה, לחמם את הממרח במיקרוגל או בבן מארי, עד שהממרח הופך לנוזלי, לצקת על הבסיס.
שלב 3
מתוך
7
לשכבה השלישית, להקציף במיקסר 3/4 מכמות השמנת, להוסיף את החלב בהדרגה ולהמשיך להקציף.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף את הסוכר ולהקציף עד שמקבלים מרקם אחיד. לצקת על ממרח הלוטוס ולהעביר לקירור.
שלב 5
מתוך
7
לחמם את השמנת שנותרה, לצקת על קוביות השוקולד המריר, להמתין כמה דקות ולערבב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
שלב 6
מתוך
7
לצקת את הציפוי על העוגה המצוננת, להחזיר לקירור של כמה שעות.
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה לקשט בפסי ריבת חלב או באגוזים קצוצים, לפי הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0