המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את העוגיות והחמאה למעבד מזון ומעבדים עד פירור ואיחוד החומרים.
מעבירים לתחתית התבנית ומהדקים. מכניסים למקרר.
מקציפים את השמנות המתוקות עם הפודינג והחלב לקצף יציב.
ממיסים את השוקולד הלבן, מערבבים את הגבינות ויוצקים פנימה את השוקולד המומס.
מקפלים את הקצפת לגבינות ומוציאים 2 כוסות מהכמות לקערה קטנה אחרת.
מערבבים את הנוטלה עם התערובת שהוצאנו בקערה הקטנה.
מוציאים את התבנית, מניחים שקף מסביב (מומלץ אך לא חובה), מורחים עליה את התערובת הלבנה ומעל מורחים את תערובת הנוטלה. מכניסים למקרר לשעה.
מחממים את השמנת עד סף רתיחה ויוצקים על השוקולד.
מערבבים היטב עד שהתערובת נעשת חלקה, מצננים מעט ויוצקים על העוגה הקרה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0