המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים את הביסקוויטים לפירורים, ובמקביל ממיסים את המרגרינה.
מערבבים את הפירורים עם המרגרינה המומסת, הסוכר וקליפת הלימון.
משטחים בתבנית עגולה 3/4 מעיסת הפירורים ומהדקים היטב.
מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית, גבינת הטופו ואבקת הפודינג עד שנוצר קרם אחיד.
יוצקים את הקרם על המלית ומפזרים מעל את שאר הפירורים.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומקררים לפחות 5 שעות עד ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0