המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים חלבונים וחלמונים בשתי קערות.
ממיסים את המחמאה במיקרו.
בקערת החלמונים מוסיפים את הקמח, המחמאה המומסת ואבקת האפייה, ולשים עד שמתקבל בצק קטיפתי ואחיד.
את 4\3 מהבצק משטחים ע"ג מגש מרובע (פיירקס/אלומיניום), ועוד חלק קטן מהבצק מניחים על נייר כסף ואופים במקביל לעוגה (לפירורים). אופים כ-35 דקות בקירוב עד השחמה קלה, ומצננים.
בקערת החלבונים מקציפים 2 כפות סוכר עד לקבלת מרקם קטיפתי, תוך כדי ההקצפה מוסיפים את אינסטנט הווניל עד שמתקבל מרקם אחיד, לאחר מכן, מוסיפים את השמנת המתוקה, ולבסוף את הגבינה. משטחים על בסיס העוגה אחרי שהתקרר.
את החלק הקטן מהעוגה שנאפה בנפרד מפוררים על הקרם ומכניסים לקירור של 5 שעות. שווה כל רגע של המתנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0