לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון, או ידנית.
ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתי בר, מהדקים לתחתית התבנית, ומכניסים למקפיא ל-10 דקות. *תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז כ-4 דקות, עד לקבלת קרם יציב.
מוסיפים את פירות היער בתנועת קיפול לקרם.
יוצקים את הקרם מעל תחתית הפתי בר, מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים ל-5 שעות.
לוקחים 100 גרם פירות יער ו-2 כפות סוכר, ומחממים במחבת עד לרתיחה.
מכבים את הגז ומקררים לטמפרטורת החדר, מוזגים על העוגה בהגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1