המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבסיס: ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב. טורפים פנימה קמח וקקאו עד קבלת תערובת אחידה.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 12 דקות בלבד עד להתייצבות.
מצננים ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה.
הכנת עוגת הגבינה: מחממים תנור ל-140 מעלות ושמים בתחתית תבנית עם מים רותחים כדי שהעוגה לא תתייבש באפייה.
מערבבים את הגבינות עם שמנת חמוצה, סוכר וביצים.
מוסיפים אינסטנט פודינג וניל פצפוצים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מרכיבים ואופים: מעבירים את תערובת הגבינה בעדינות מעל שכבת הבראוניז.
אופים בתנור 75 דקות עד ששכבת הגבינה יציבה.
מקשטים בשוקולד מגורר ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0