בעזרת וו הגיטרה מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית. מוסיפים את הקמח וקליפת הלימון. כשהם נבלעים בבצק מוסיפים את החלמונים. מערבלים רק עד שהתערובת אחידה. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 3
20 דקות
משטחים 2/3 מהבצק בתחתית התבנית, דוקרים אותו קלות במזלג ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהוא מזהיב.
שלב 4
10 דקות
לפירורים משטחים את יתרת הבצק על נייר אפיה בשכבה דקה של כ-3 מ"מ, מניחים בתבנית אחרת, ואופים עד להזהבה (כ-10 דקות). מצננים את הקלתית ואת הפירורים.
שלב 5
0 דקות
בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל החומרים למלית - מלבד השמנת המתוקה.
שלב 6
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה, יוצקים על הבסיס האפוי, ומיישרים.
שלב 7
0 דקות
בעזרת הידיים, מפוררים את שכבת הפירורים, ומפזרים באופן אחיד על כל המלית. מכניסים את העוגה למקרר (מכוסה בניילון נצמד), למינימום 8 שעות - וזהו, עוגת הגבינה פירורים שלכם מוכנה. מגישים קר.
שלב 1
מתוך
7
בעזרת וו הגיטרה מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית. מוסיפים את הקמח וקליפת הלימון. כשהם נבלעים בבצק מוסיפים את החלמונים. מערבלים רק עד שהתערובת אחידה. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.
שלב 2
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 3
מתוך
7
משטחים 2/3 מהבצק בתחתית התבנית, דוקרים אותו קלות במזלג ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהוא מזהיב.
שלב 4
מתוך
7
לפירורים משטחים את יתרת הבצק על נייר אפיה בשכבה דקה של כ-3 מ"מ, מניחים בתבנית אחרת, ואופים עד להזהבה (כ-10 דקות). מצננים את הקלתית ואת הפירורים.
שלב 5
מתוך
7
בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל החומרים למלית - מלבד השמנת המתוקה.
שלב 6
מתוך
7
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה, יוצקים על הבסיס האפוי, ומיישרים.
שלב 7
מתוך
7
בעזרת הידיים, מפוררים את שכבת הפירורים, ומפזרים באופן אחיד על כל המלית. מכניסים את העוגה למקרר (מכוסה בניילון נצמד), למינימום 8 שעות - וזהו, עוגת הגבינה פירורים שלכם מוכנה. מגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0