המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף.
מערבבים בקערה גבינה שמנת חמוצה, חלמונים, אינסטנט פודינג וניל, קורנפלור וכוס סוכר.
מאחדים את שתי התערובות באיטיות תוך תנועת קיפול.
משמנים תבנית עגולה עם מעט חמאה ושמים בה קוקוס. שופכים את התערובת לתבנית.
אופים בתנור על חום בינוני של 160 מעלות כ-40 דקות. בודקים שלא יישרף.
מכבים את התנור וממתינים שהעוגה תתקרר.
הופכים את העוגה כך שהקוקוס כלפי מעלה.
הכנת הקצפת: מקציפים לקצף קשה שמנת מתוקה וסוכר. מצפים את העוגה בקצפת. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0