מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
לשטח בתבנית עגולה 28 או בתבנית מלבנית.
שלב 3
0 דקות
מכניסים לתנור למשך 10 דקות בחום 180, עד שמזהיב ומוציאים מהתנור.
שלב 4
0 דקות
בזמן שהבצק בתנור, מקציפים את החלבונים במיקסר. כאשר הקצף קשה ויציב, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
שלב 5
0 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים של תערובת הגבינה לתערובת אחידה.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף הביצים ומערבבים במיקסר במהירות הכי איטית שיש, או מקפלים ידנית את תערובת הגבינה בהדרגה לתוך קצף הביצים.
שלב 7
0 דקות
שופכים את התערובת המוכנה על הבצק ומכניסים לתנור בחום 160 לאפייה עד שיזהיב, לאחר מכן משאירים בתנור לשעתיים בערך. פשוט לתת לעוגה לנוח בתנור. חשוב מאד לא לפתוח את התנור בזמן האפייה, עד שמוציאים את העוגה מהתנור!
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
7
לשטח בתבנית עגולה 28 או בתבנית מלבנית.
שלב 3
מתוך
7
מכניסים לתנור למשך 10 דקות בחום 180, עד שמזהיב ומוציאים מהתנור.
שלב 4
מתוך
7
בזמן שהבצק בתנור, מקציפים את החלבונים במיקסר. כאשר הקצף קשה ויציב, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
שלב 5
מתוך
7
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים של תערובת הגבינה לתערובת אחידה.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף הביצים ומערבבים במיקסר במהירות הכי איטית שיש, או מקפלים ידנית את תערובת הגבינה בהדרגה לתוך קצף הביצים.
שלב 7
מתוך
7
שופכים את התערובת המוכנה על הבצק ומכניסים לתנור בחום 160 לאפייה עד שיזהיב, לאחר מכן משאירים בתנור לשעתיים בערך. פשוט לתת לעוגה לנוח בתנור. חשוב מאד לא לפתוח את התנור בזמן האפייה, עד שמוציאים את העוגה מהתנור!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0