המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה.
לשטח בתבנית עגולה 28 או בתבנית מלבנית.
מכניסים לתנור למשך 10 דקות בחום 180, עד שמזהיב ומוציאים מהתנור.
בזמן שהבצק בתנור, מקציפים את החלבונים במיקסר. כאשר הקצף קשה ויציב, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים של תערובת הגבינה לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף הביצים ומערבבים במיקסר במהירות הכי איטית שיש, או מקפלים ידנית את תערובת הגבינה בהדרגה לתוך קצף הביצים.
שופכים את התערובת המוכנה על הבצק ומכניסים לתנור בחום 160 לאפייה עד שיזהיב, לאחר מכן משאירים בתנור לשעתיים בערך. פשוט לתת לעוגה לנוח בתנור. חשוב מאד לא לפתוח את התנור בזמן האפייה, עד שמוציאים את העוגה מהתנור!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0