המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר וניל והסוכר. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, השמנת החמוצה, והחלמונים לתערובת אחידה, אח"כ מוסיפים את הקונפלור והאינסטנט פודינג.
מקפלים את התערובת עם החלבונים והסוכר לתערובת השניה ומערבבים עד לתערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתבנית עגולה/מלבנית, אופים בתנור כ-30 דקות עד לצבע זהוב/חום, בודקים עם קיסם שיבש בפנים.
בינתיים מכינים את הקרם: בקערה מקציפים את החומרים. לאחר שהעוגה התקררה מעט, מוסיפים עליה את הקרם, מסדרים בצורה אחידה ומעטרים במייפל.
שמים במקרר לכמה שעות קרור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0