מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת "נשפכת" לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית. במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.
שלב 4
0 דקות
מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ. בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס"מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים, חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס"מ בכיוון ההפוך, מחוץ כלפי המרכז, וחו"ח בכל היקף העוגה).
שלב 5
0 דקות
מעבירים בזהירות למקרר ל-4 שעות התייצבות לפחות לפני שמסירים את התבנית ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה.
שלב 2
מתוך
5
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
5
משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת "נשפכת" לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית. במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.
שלב 4
מתוך
5
מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ. בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס"מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים, חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס"מ בכיוון ההפוך, מחוץ כלפי המרכז, וחו"ח בכל היקף העוגה).
שלב 5
מתוך
5
מעבירים בזהירות למקרר ל-4 שעות התייצבות לפחות לפני שמסירים את התבנית ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0