המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים. מוסיפים סוכר, חלמונים ושמן תוך כדי הקצפה.
מוסיפים קמח ובוחשים בעדינות בעזרת כף עץ.
אופים כרבע שעה בחום בינוני.
מצננים ומרטיבים במעט יין ומים.
מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וחלב.
בקערה נפרדת בוחשים גבינה, תמצית וניל וסוכר.
מערבבים בעדינות את שתי התערובות, יוצקים מעל העוגה האפויה ומכניסים למקרר. מומלץ להכין יום או יומיים לפני ההגשה.
לפני ההגשה מפזרים בעזרת כף את רסק תפוחי העץ מעל העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0