המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממסים את החמאה. מוסיפים את פירורי הפתיבר, מהדקים שני שליש מהתערובת לתחתית תבנית משומנת. מניחים בצד את שאר הפירורים לקישוט.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
מערבלים את החלב, סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות.
מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.
ממסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.
מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים את הפירורים שנשארו מעל העוגה.
מצננים במקרר למספר שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0